HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Zomersportweek 2017

Het maximum aantal deelnemers voor de zomersportweek is bereikt. Opgave is dan ook niet meer mogelijk!

Speciaal voor kinderen die niet op vakantie gaan, of het nu is vanwege de financiële situatie thuis of omdat de ouders in de vakantie moeten werken, organiseert Sportservice Ede voor de 6e keer de Zomersportweek. Tijdens de eerste week van de zomervakantie krijgen kinderen van 7 t/m 12 jaar oud een week lang dagelijks een leuk, sportief en afwisselend programma aangeboden. De Zomersportweek wordt van 10 t/m 13 juli gehouden, elke dag van 9.30 tot 15.30 uur op verschillende locaties in de gemeente Ede.

Bewegen voor kinderen is belangrijk, ze voelen zich lekkerder en vrolijker. Door sport krijgen kinderen sneller sociale contacten en neemt hun zelfvertrouwen toe. Door kinderen tijdens de Zomersportweek een gevarieerd programma aan te bieden, kunnen zij verschillende sporten eens zelf uitproberen. Het doel daarbij is dat de kinderen mogelijk doorstromen naar het sportaanbod in Ede en zo blijven bewegen.

Ook dit jaar is het gelukt om deelname met een totaalbedrag van € 30,- laagdrempelig te houden. En met de regeling van de gemeente Ede (Ede doet mee) kunnen gezinnen met een minimum inkomen een tegemoetkoming krijgen in deze kosten. Kortom, de zomersportweek is er voor elke portemonee. De kinderen krijgen hiervoor vier dagen lang een gevarieerd sportaanbod met onder andere survival, freeruning, klimmen in het klimbos en natuurlijk een bezoekje aan het zwembad. Daarnaast krijgen ze de hele dag door drinken en dagelijks een (gezond) tussendoortje. De kinderen moeten wel hun eigen lunch meenemen.

Meedoen:
Het maximaal aantal deelnemers voor de zomersportweek is bereikt. Opgave is dan ook helaas niet meer mogelijk!

Vragen of meer informatie
Stuur een bericht naar Minke Boonstoppel, buurtsportcoach via minke.boonstoppel@sportservice-ede.nl of bel met de receptie van Zwembad de Peppel; 0318 479735

Bijdrage in de kosten:
Het gemeentebestuur van Ede vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen aan de maatschappij. Ook inwoners met een laag inkomen en beperkt eigen vermogen. Voor deze inwoners en hun kinderen zijn er daarom de regelingen Meer Kinderen Meedoen en Meer Volwassenen Meedoen. Volwassenen en kinderen van 6 tot en met 17 jaar krijgen dan een tegemoetkoming van € 150 per kalenderjaar. Zij kunnen deze tegemoetkoming gebruiken om aan sport-, cultuur- en recreatieve activiteiten mee te doen. Ook deelname aan de zomerpsortweek valt hieronder. Kijk op https://ededoetmee.nl voor meer informatie