Workshop Gedrag (g)een probleem!

Om het ontwikkelen van een veilig sportklimaat voor trainers en kinderen/jongeren te bevorderen organiseren Special Heroes, Sportservice Ede, Sportservice Wageningen en Sportservice Rhenen op donderdag 12 april 2018 van 19.00 tot 21.15 uur een workshop over het omgaan met jongeren met probleemgedrag in de sport. De avond wordt gehouden bij SBO De Regenboog aan de Generaal Spoorlaan 4 in Ede.

Het is vaak een hele kluif om deze doelgroep van de juiste begeleiding te voorzien. Het is bijna een natuurlijke reactie om uit je slof te schieten wanneer een speler voor de zoveelste keer niet oplet. Maar hoe is probleemgedrag
te voorkomen? En wat doe je als het toch mis gaat? Dit zijn vragen die centraal staan in de workshop: “Gedrag geen probleem!”

Meer informatie over het programma en de workshopleiders volgt binnenkort via deze site. U kunt zich echter wel al aanmelden!

Datum: 12-04-2018
Tijd: 19.00

Tarieven:

Deelname aan deze workshop is zeer aan te bevelen voor trainers, vrijwilligers en kader van sportverenigingen uir de gemeenten Ede, Wageningen en Rhenen. Deelname is gratis.

Contact:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Marieke Pomp via 06 - 82 94 92 26 of stuur een e-mail naar marieke.pomp@sportservice-ede.nl.

Opgaveformulier

Vul onderstaand formulier in en meld u vandaag nog aan voor deze zeer interessante workshop.

Naam:*
Aantal personen:*
Sportvereniging/organisatie:*
Vestigingsplaats sportvereniging:*
E-mailadres contactpersoon:*
Telefoonnummer contactpersoon:*