HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

 

Aanmelden is niet meer mogelijk. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Like en volg ons op Facebook of Instagram voor foto's en verhalen.

 

SAM's Sportweek 2018 (16 t/m 19 juli)

Speciaal voor kinderen die niet op vakantie gaan, of het nu is vanwege de financiële situatie thuis of omdat de ouders in de vakantie moeten werken, organiseren Zwembad de Peppel en Sportservice Ede voor de 7e keer SAM's Sportweek. Tijdens de eerste week van de zomervakantie krijgen kinderen van 7 t/m 12 jaar oud een week lang dagelijks een leuk, sportief en afwisselend programma aangeboden. SAM's Sportweek wordt van 16 t/m 19 juli gehouden, elke dag van 9.30 tot 14.30 uur in Zwembad de Peppel en op het sportpark.

Bewegen voor kinderen is belangrijk, ze voelen zich lekkerder en vrolijker. Door sport krijgen kinderen sneller sociale contacten en neemt hun zelfvertrouwen toe. Door kinderen tijdens SAM's Sportweek een gevarieerd programma aan te bieden, kunnen zij verschillende sporten eens zelf uitproberen. Het doel daarbij is dat de kinderen mogelijk doorstromen naar het sportaanbod in Ede en zo blijven bewegen.

Ook dit jaar is het gelukt om deelname met een totaalbedrag van € 30,- laagdrempelig te houden. En met de regeling van de gemeente Ede (Ede doet mee) kunnen gezinnen met een minimum inkomen een tegemoetkoming krijgen in deze kosten. Kortom, de zomersportweek is er voor elke portemonee. De kinderen krijgen hiervoor vier dagen lang een gevarieerd sportaanbod en twee dagen vertier in het zwembad. Daarnaast krijgen ze de hele dag door drinken en dagelijks een (gezond) tussendoortje. De kinderen moeten wel hun eigen lunch meenemen.

Meedoen:
Het maximaal aantal deelnemers voor de zomersportweek is bereikt. Opgave is dan ook helaas niet meer mogelijk!

Vragen of meer informatie
Stuur een bericht naar Minke Boonstoppel, buurtsportcoach via minke.boonstoppel@sportservice-ede.nl of bel met de receptie van Zwembad de Peppel; 0318 479735